Sminktetoválás

Sminktetoválás

A modern sminktetoválási technikáknak köszönhetően ki tudjuk emelni minden Hölgy szépséges vonásait illetve különböző asszimetriákon tudunk javítani. Szalonunkban ukrán és orosz technikákat alkalmazunk, ezek a legmodernebb és legpiacvezetőbb eljárások. Állandó továbbképzéseken veszünk részt különböző nemzetközi híres oktatóktól azért, hogy vendégeink a legjobb szolgáltatást kapják.

Fontos tudnivalók tetoválás előtt és után:

  • Amennyiben Önnek volt már sminktetoválása a tökéletesíteni kívánt területen, először mindenképpen képet fogunk erről kérni, hogy minél pontosabb javaslatot tehessünk az Ön tetoválására.
  • A tetoválás megkezdése előtt részletes Beleegyező nyilatkozatot kell kitölteni, amelyet kollégánk a Studióban biztosít az Ön számára.
  • A várandósság és szoptatás időszaka alatt nem vállalunk tetoválásokat az Ön és kisbabája 100%-os biztonsága érdekében.
  • A tetoválást követően gondoskodni kell az állandó fényvédelemről, a tetoválás szárazon és tisztán tartásáról, így a tetoválást követő egy hétben fizikai munka végzése vagy intenzív sportolás nem ajánlott, 2 hétig pedig kerülendő a napozás, szauna-, szolárium- és uszodahasználat.
  • A tetoválást követően pörk képződik a kezelésen átesett területen. Ezt tilos vakarni, tépkedni, fontos, hogy a pörk képződése és lehullása saját, természetes ütemében történjen.
  • A tetoválást követő első pár hétben előfordulhat a bőrbe juttatott pigmentek halványodása. Ez az állapot csak átmeneti, a bőr gyógyulási folyamatának tulajdonítható. A bőrgyógyulással párhuzamosan a tetoválás eredeti színe is visszanyerődik, a várt eredmény pedig a korrekció után biztosítható.

Aquarelle Ajak tetoválás

Ezt a technikát azoknak a Hölgyeknek ajánljuk, akik szájfényhatást szeretnének. Az eljárás során finoman átszínezzük az ajkakat.

Időtartam: 180 perc

Lipstick ajak tetoválás

Ezt a technikát azoknak a Hölgyeknek ajánljuk, akik erősebb rúzs hatást szeretnének. A
végeredmény jól átfedett tökéletes ajkak.

Időtartam: 180 perc

Magic Powder púderes szemöldök tetoválás

Ezt azoknak a Hölgyeknek ajánljuk, akik nem szeretnék minden nap kifesteni szemöldöküket de állandó sminkelt hatást keresnek. Cérna segítségével tökéletesen megformázzuk a meglévő szálakat és ha szükséges a tetoválás során ki pótoljuk a hiányzókat. A végeredmény tökéletes púderezett szemöldök.

Időtartam: 120 perc