Phi Microneedling

Mikrotűs pórus összehúzó és Anti-Aging kezelés

Phi Microneedling

Mikrotűs pórus összehúzó és Anti-Aging kezelés

A PhiLings fiatalító és öregedésgátló, szépségápolási arcbőrkezelések palettája. Az eljárás célja a mikrokeringés serkentése és a természetes kollagéntermelési és regenerációs folyamatok

A mikroszúrásokat kézzel végezzük, a legszembetűnőbb ráncok vagy bőrelváltozások régiójában, illetve Phi NeedlePen rendszerrel a szélesebb arcbőrterületeken. A mikrotűk behatolnak a bőrbe, és az eljárás fájdalommentesnek tekinthető. A kezelés során speciálisan tervezett és szabadalmaztatott Phi Microneedling oldatot viszünk fel a bőrfelületre ami azonnal felszívódik. A kezelés után részletes használati utasítást adunk ki a kliensnek. Nagyon fontos az utóápoló termékek megfelelő alkalmazása.

A kezelés eredményei a következők: a bőr hidratálása, feszes bőr és simaság, aminek következtében a meglévő ráncok kevésbé láthatók, és a bőr fiatalosabb megjelenésű. A tág pórusokat összehúzza , illetve az aknés hegeket is hatásosan lehet vele kezelni. Az eredmények 24 órával kezelés után válnak láthatóvá. Ha szükséges, az eljárást háromszor megismételhetjük, tíz-tizennégy nap eltéréssel.

Mikrotűs pórus összehúzó és Anti-Ageing kezelés
Mikrotűs pórus összehúzó és Anti-Ageing kezelés

Az eljárás után a bőr kipirosodik, hasonlóan a leégéshez. Bőrfeszülést, bizsergést és enyhe érintési érzékenységet is tapasztalhat a kezelt területen. Ezek a hatások néhány órával a kezelést követően jelentősen csökkennek, és 3 nap múlva a leglátványosabb bőrpír is megszűnik.

Tudnivalók a kezelés előtt:

  • Nagyon fontos, hogy a kezelés előtt Vendégünknek részletes Tájékoztató és Beleegyező nyilatkozatot kell aláírnia. Az eljáráshoz érzéstelenítőt kenünk fel a kezelendő területre. Ezek az érzéstelenítők Lidocaint tartalmaznak. Ha Ön Lidocain érzékeny haladéktalanul tájékoztassa a kezelést végző szakembert!
  • A teljes gyógyulási idő: 3-7 nap
  • A kezelés enyhe fájdalommal jár. Az eredmény 2 hét múlva látható és érezhető. Már egy kezelés elegendő lehet a kívánt végeredmény eléréséhez. A kezelések száma maximum 3 egymás utáni alkalom.