Phi Ion Plazma kezelés

Phi Ion Plazma kezelés

A Phi Ion a PhiAcademy által kifejlesztett Philings paletta bőrkezelések egyike.

A Phi-Ion kezelés a bőr feszülési vonalai melletti apró pontok sorozatának létrehozásán alapul, ez a folyamat azonnali összehúzódást és a bőrrostok összehúzódását váltja ki, így lifting, átalakító és fiatalító hatást kelt.

A Phi-Ion hatékony,, használható nem műtéti nyakemelésre, szarkalábak és megereszkedett szemhéj, hegek kezelésére, beleértve az aknés hegeket, valamint a ráncok feszesítésére. A bőrhibákat is képes eltávolítani.

Phi Ion Plazma kezelés
Phi Ion Plazma kezelés

Tudnivalók a kezelés előtt:

  • Nagyon fontos, hogy a kezelés előtt Vendégünknek részletes Tájékoztató és Beleegyező nyilatkozatot kell aláírnia. Az eljáráshoz érzéstelenítőt kenünk fel a kezelendő területre. Ezek az érzéstelenítők Lidocaint tartalmaznak. Ha Ön Lidocain érzékeny haladéktalanul tájékoztassa a kezelést végző szakembert!
  • A kezelt területen legfeljebb 0,2 mm átmérőjű sárgás foltok jelennek meg, és 5 napig láthatóak maradnak. A szemhéjak megduzzadhatnak, és az ügyfél bizsergést érezhet.
  • A teljes gyógyulási idő: 7-10 nap
  • A kezelés enyhe fájdalommal jár. Az eredmény azonnal látható és érezhető. Már egy kezelés elegendő lehet a kívánt végeredmény eléréséhez. A kezelések száma eltérő lehet függ az a a kezelt bőr alap állapotától.